Velkommen som konfirmant i Sunde 2023/24 - Påmeldingen er fremdeles åpen


Lurer du på om du vil bli konfirmant hos oss? Å være konfirmant i kirken er ikke bare for de som tror. Det er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig. Du kan også melde deg på som konfirmant selv om du ikke er døpt...

Vi gleder oss til å ønske velkommen til neste års konfirmanter og håper at akkurat DU har lyst til å være med på vårt spennende konfirmantopplegg!  I konfirmanttiden får du lære mer om deg selv og om Gud og du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan undervisningsopplegget blir etter hvert, med hensyn til tidspunkt og sammensetning av grupper, etter at alle har meldt seg på. 

Datoen for neste års konfirmasjonsgudstjenester er lørdag 27.april.

Ikke døpt? Konfirmasjonsopplegget i Sunde menighet er åpent for alle. På selve konfirmasjonsgudstjenesten er det imidlertid en forutsetning at man er døpt. Ved påmelding til konfirmasjon gir man beskjed om konfirmanten er døpt eller ikke. I løpet av året vil det bli mulighet til å bli døpt for de som da ønsker det.

Det ble sendt ut invitasjon med mer informasjon, i posten til hele 2009-kullet (dere som er medlemer) rett etter 17.mai. Har du ikke fått invitasjonen i posten kan du ta kontakt med oss (se konfirmant prestens epost nederst i artikkelen her). Alle er velkomne til å bli konfirmant i Sunde Menighet!

Informasjonsmøte for foreldre/ foresatte og konfirmanter var 7.juni.

Klikk her for å laste ned konfirmasjonsinformasjon 23/24 som ble presentert på informasjonsmøtet.

Videre her er lenke for deg som ønsker å melde deg på som konfirmant i Sunde Kirke. Det er ikke for sent: Her er lenke til påmeldingsmodul.

Her er informasjon om tilrettelagt konfirmasjonsopplegg (for ungdommer med utviklings-  / funksjonshemming) som er felles for menighetene i Stavanger og er i Madlamark Kirke, trykk  HER

Vi gleder oss til å treffe dere! 

Spørsmål kan rettes til sokneprest Rolf Arne Tjøstheim  rt848@kirken.no. 

VELKOMMEN SOM KONFIRMANT 2024 I SUNDE MENIGHET!

 

Tilbake