Konfirmasjonsdagen utsatt til lørdag 25. september

Er det noe vi har lært det siste året, så er det at vi alltid må ta forbehold og justere våre planer etter hvordan smittesituasjonen er til enhver tid. Derfor ser vi oss nå nødt for å flytte konfirmasjonsgudstjenestene fra april til september. Ny dato er da lørdag 25.09.2021.

Konfirmantopplegget utover våren

Vi hadde gleden av å treffe de aller fleste konfirmantene i kveldingen i går, onsdag 3. februar. Det var godt for oss alle å møte hverandre ansikt til ansikt. Det er åpnet opp for at vi kan møtes i grupper på 20 inkludert ledere. Derfor vil vi de neste tre ukene frem til vinterferien treffe klasse for klasse onsdagene fremover kl 18:00-19:30. Dette betyr ikke at vi legger vekk den digitale undervisningen, snarere tvert imot. Det er for å få den til å virke. Så opplegget med undervisning og oppgaver for den enkelte konfirmant fortsetter på Nettkonfirmant.no  Samlingene vi har fysisk framover er for å få til sosiale samlinger, ha leker og konkurranser, dessuten å samtale om temaene som konfirmantene har vært gjennom på nett.

A klassen møter onsdag 10. februar kl 18

B klassen møter onsdag 17. februar kl 18

C klassen møter onsdag 24. februar kl 18

Vi kommer tilbake til mer informasjon om opplegget videre i mars og april før vinterferien setter inn (vi håper på mulighet til å igjen samle alle konfirmantene samtidig, men må altså se an smittevernreglene når den tid nærmer seg)

Utsatt konfirmasjon til høsten

Vi anbefaler alle om å slutte opp om vårt forslag til å flytte konfirmasjonsgudstjenestene til lørdag 25. september. Da vil vi i utgangspunktet kjøre de tre konfirmasjonsgudstjenesten til de tre tidspunktene som er avtalt. Sannsynligheten for at vi får lov til å gjennomføre gudstjenestene med alle de dere ønsker i benkeradene er mye større til høsten enn nå i vår. Det er litt av hovedgrunner til at vi går for konfirmasjon i september. Men vi har forståelse for at noen av dere kanskje har behov for å beholde opprinnelig dato i vår, altså lørdag 24. april. Da vil vi strekke oss langt for å imøtekomme det. Ta kontakt innen mandag 8. februar hvis dere ønsker det (telefon 40 40 60 17 konfirmantprest)

Konfirmantaksjonen 2021

Vi kan også nevne at årets konfirmantaksjon går som planlagt i uken før påske, selve aksjonsdagene blir mandag 22. til onsdag 24. mars. Konfirmantene blir da bedt om å opprette digitale bøsser og samle inn penger til Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon. Se mer info her; https://www.fasteaksjonen.no/

Husk at konfirmantene har noen gudstjenester de skal være på – nå er det enkelt å koble seg på digitale gudstjenester

Dere som foreldre dokumenterer at konfirmanten deres har sett på gudstjenesten som vi sender direkte på Facebook siden vår ved å sende undertegnede en SMS den aktuelle søndagen.

Disse søndagene er det planlagt digital gudstjeneste før vinterferien: 14. februar og 21. februar.

Her er lenke til siden vår på Facebook; https://www.facebook.com/sundekirke/